• left alt Compleet assortiment
  • middle alt Voor de zakelijke markt
  • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

Wat is kerntrekken?


Serie 3500 kerntrekbeslag
Kerntrekken is een methode om in te breken en komt de laatste tijd helaas steeds vaker voor. Inbrekers maken bij het kerntrekken gebruik van zelfgemaakt of professioneel gereedschap uit de slot- en sleutelbranche. Bij dit gereedschap wordt een gehard stalen schroef gebruikt. Deze schroef wordt in de cilinder gedraaid, daarna wordt de cilinder door middel van een zogenaamde kerntrekker uit het beslag getrokken. Omdat deze manier van inbreken steeds vaker voorkomt is het veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging dan ook een eis geworden voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor nieuwbouwwoningen. 

Speciaal veiligheidsbeslag beschermt de cilinder

U kunt deze methode van inbraak voorkomen door speciaal veiligheidsbeslag met kentrekbeveiliging te monteren. Het beslag schermt de cilinder af, zodat kerntrekken onmogelijk is. De cilinder is volledig door metaal omsloten. Naast de bescherming van de cilinder beschermt het beslag ook het slot en zorgt het ervoor dat de deur gemakkelijk te bedienen is. Ook voorkomt het beslag dat de cilinder kan worden afgebroken.

Al het veiligheidsbeslag van BUVA valt in de classificatie zwaar van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het beslag met kerntrekbeveiliging is in diverse uitvoeringen beschikbaar. Veiligheidsbeslag bestaat altijd uit een set van een buiten- en een binnenschild. Het buitenschild wordt vanuit de binnenzijde vastgeschroefd, zonder zichtbare schroeven aan de buitenkant. Hierdoor is het van buitenaf zeer lastig om het schild te verwijderen en bij de cilinder te komen. Zonder de bescherming van het schild kan de cilinder vrij eenvoudig vernield worden. Al ons veiligheidsbeslag is door en door in de praktijk getest. Voor nog geen 50 euro kunt u uw deur voorzien van veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging!

BUVA biedt verschillende soorten veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging aan.

Kenmerken:

- Politiekeurmerk Veilig Wonen classificatie zwaar 
- Voorzien van SKG**
- Toepasbaar op alle soorten voor- en achterdeuren
- Toepasbaar op alle soorten cilinders
- Toepasbaar op meerpuntssluitingen maar ook op enkele hoofdsloten
- Zeer zware geheel massieve uitvoeringen
- Aan de buitenzijde onzichtbare bevestiging
- Verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen
- De maten zijn universeel


Shop hier ons veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging


Kerntrekbestendige cilinders

Onze BUVA 2003/6 cilinders zijn geschikt zijn voor het afsluiten van woningen, appartementen en kleine bedrijfspanden en zijn voorzien van kerntrekbeveiliging. Deze cilinders hebben een kern van rond 14 mm, zes permutatiestiften per sluitzijde en een conventioneel sleutelprofiel, geschikt voor standaard sluitmogelijkheden. De basislengte is 61 mm. 2003/6 Cilinders hebben standaard drie en bij gelijksluitende woningsets zes monosleutels per set.
 
Laden
Laden