• left alt Compleet assortiment
 • middle alt Voor ondernemers en particulieren
 • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...
Aangename warmte in de winter, verfrissende koeling in de zomer en warmwatercomfort.  Dat kan met de BUVA EcoClimate warmtepompen. De warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht waarmee de woning in de winter wordt verwarmd. In de zomer kan de EcoClimate koelen, zodat de woning ook een aangename temperatuur behoudt. De BUVA EcoClimate warmtepompen bieden een comfortabele en duurzame totaaloplossing om woningen te verwarmen, te koelen en te voorzien van warm tapwater. Hiermee kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten. De warmtepomp kan gecombineerd worden met verschillende warmteafgiftesystemen, zoals vloerverwarming, radiatoren en convectoren.
 

5 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
   

  BUVA EcoClimate L/W: uitstekende energieprestatie

  De BUVA EcoClimate lucht/water warmtepomp bestaat uit een buiten- en een binnenunit. De buitenunit onttrekt warmte uit de buitenlucht die de binnenunit vervolgens gebruikt om de woning en het tapwater te verwarmen. Hierdoor is er geen grondbron nodig. Dit systeem blijft zelfs werken bij een buitentemperatuur van -20°C. In de zomer kan de warmtepomp de woning koelen door de werking om te draaien.
   

  Twee zone-regeling

  De EcoClimate L/W kan uitgevoerd worden met een twee zone-regeling. Daarmee is het mogelijk om twee zones apart te verwarmen of te koelen en zijn twee verschillende afgiftesystemen mogelijk. Zoals vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de bovenverdieping. Twee mogelijkheden De EcoClimate L/W is beschikbaar met of zonder ingebouwd boilervat. Het ingebouwde boilervat heeft een inhoud van 190 liter en is daarmee zeer geschikt voor eengezinswoningen. Met een extern boilervat is het mogelijk  de boilerinhoud (200, 300 of 500 liter) te kiezen die het beste bij de gezinssituatie past en eventueel te combineren met zonnecollectoren. Door het compacte systeem kan de EcoClimate L/W nagenoeg overal geplaatst worden.
  Laden
  Laden