• left alt Compleet assortiment
  • middle alt Voor de zakelijke markt
  • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

Warmtepompen

We vinden onze leefomgeving in toenemende mate belangrijker worden. Door de schaarste van gas en dankzij de steeds strengere milieu-eisen proberen we bewuster met de wereld om te gaan. Sinds 1 juli is het niet meer toegestaan om nieuwbouwwoningen te voorzien van een gasaansluiting. Hier bieden all-electric oplossingen een uitkomst. Duurzaam elektrisch verwarmen is dankzij de BUVA EcoClimate lucht/water warmtepomp heel goed mogelijk. Deze warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht zonder deze te vervuilen. Hierdoor wordt er milieuvriendelijk en zeer energiezuinig warmte opgewekt. 

EcoClimate

De BUVA EcoClimate lucht/water warmtepomp zorgt op een all-electric manier voor duurzame verwarming van een woning. De buitenunit onttrekt warmte van de buitenlucht die de binnenunit vervolgens gebruikt op de woning en tapwater te verwarmen. Hierdoor is er geen grondbron nodig. In de zomer kan de warmtepomp de woning koelen door de werking om te draaien.

De EcoClimate L/W kan uitgevoerd worden met een twee zone-regeling. Daarmee is het mogelijk om twee zones apart te verwarmen of te koelen en zijn er twee verschillende afgiftesystemen mogelijk, zoals vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de bovenverdieping.


 
Er zijn geen producten gevonden.
     
    Laden
    Laden