• left alt Compleet assortiment
 • middle alt Voor ondernemers en particulieren
 • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

Q-Stream 2.0

De Q-Stream 2.0 is de nieuwe generatie mechanische ventilatie. Makkelijk te installeren, kostenbesparend, volledig automatisch werkend en online. De Q-Stream 2.0 is een geluidsarm, energiezuinig, comfortverhogend en efficiënt ventilatiesysteem. Door zijn compacte afmetingen is het systeem makkelijk in te bouwen en daarmee geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Elke Q-Stream 2.0 is standaard voorzien van een vochtsensor en optioneel met een 2-zoneregeling. De Q-Stream 2.0 is er in 4 varianten, 2 online varianten en 2 offline varianten. Alle Q-Stream 2.0 woonhuisventilatoren zijn toepasbaar in BUVA’s Vital Air System, het systeem met natuurlijke toevoer via de ‘Stream’-roosters en mechanische afvoer. Meer informatie vindt u in de brochure Q-Stream 2.0 woonhuisventilator
 

 

6 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
   

  De vier varianten

  Q-Stream Basis (offline)
  De Q-Stream Basis is uw ideale keuze wanneer kosten bepalend zijn, er zeer compacte afmetingen gewenst zijn en u automatische ventilatie op basis van vocht wenst. Bij uitstek geschikt voor de renovatiemarkt!

  Q-Stream Control Time (online)
  De Q-Stream Time in een nieuw ‘online’ jasje. Nog steeds het vertrouwde klokprogramma en de daarbij behorende hoge EPC-reductie, maar ook nog eens sterk kostenbesparend!

  Q-Stream Zone (offline)
  Automatische werking op basis van vocht en luchtkwaliteit, makkelijk te installeren, geen 230 Volt voeding nodig in de woonkamer en een 2-zoneregeling.

  Q-Stream Control Zone (online)
  Het online vlaggenschip van de serie. Volledig gebruiksgemak voor de bewoner, een hoge EPC-reductie/EI-verbeteraar, kostenbesparend en een 2-zoneregeling. De versie die u wilt hebben voor uw nieuwbouw- of renovatieproject.

   
  Laden
  Laden