• left alt Compleet assortiment
 • middle alt Voor de zakelijke markt
 • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

Veiligheidsbeslag

Inbrekers vinden graag hun weg naar binnen door het slot te forceren. Want het hebben van een slot op de deur geeft nog geen garantie voor een inbraakveilig huis. Het slot dient beschermd te worden, zodat deze niet geforceerd kan worden. Veiligheidsbeslag is het antwoord op dit probleem. Met degelijk veiligheidsbeslag wordt het ongewenste indringers knap lastig gemaakt om het slot te doorbreken.
Meer informatie vindt u in de brochure.

 

149 product(en) gevonden
Bekijk:
149 product(en) gevonden

  Veiligheidsbeslag voor deuren

  Veiligheidsbeslag voor deuren bestaat uit twee onderdelen, namelijk een buitenschild en een binnenschild. Het buitenschild is dik en massief, waardoor het niet te buigen of af te breken is. Met veiligheidsbeslag bescherm je jezelf tegen inbrekers. Zonder veiligheidsbeslag is de kans op een inbraak vele malen groter.Daarnaast zijn geen zichtbare schroeven aanwezig op het buitenschild, waardoor veiligheidsbeslag niet door middel van een schroevendraaier kan worden verwijderd.

   

  Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

  Naast het reguliere veiligheidsbeslag bestaat er ook veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Dit type veiligheidsbeslag beschermt tegen een specifieke inbraakmethode, namelijk het breken van de cilinder door een schroef in de cilinder te draaien en vervolgens de cilinder te breken en te verwijderen door een kerntrekker of klauwhamer. Deze manier van inbreken komt steeds vaker voor, waardoor de nood aan veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging groter is geworden. Kerntrekbeveiliging bedekt de cilinder en is voorzien van een meedraaiend rozet dat voor de kern is geplaatst. Hierdoor kan de cilinder niet worden verwijderd.

  Laden
  Laden