• left alt Compleet assortiment
 • middle alt Voor de zakelijke markt
 • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

Scharnieren

Net als deuren zorgen ramen voor een opening tussen jouw woning en de buitenwereld. Een gegeven waar veel inbrekers al jarenlang misbruik van maken. Ramen zijn namelijk een gewilde manier voor inbrekers om ongewenst een huis binnen te treden. Aangezien ramen over het algemeen minder goed beveiligd zijn dan deuren, zijn zij een gewilde prooi. Met degelijke raamscharnieren ga je dit tegen. Gecombineerd met inbraakwerend sluitwerk geef je dieven geen kans.

20 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
20 product(en) gevonden
   

  Het belang van raamscharnieren  

  Niet alleen het slot, maar ook scharnieren zijn gevoelige objecten die – wanneer ze niet inbraakveilig zijn – makkelijk geforceerd kunnen worden. Voor een woning die beveiligd is tegen inbrekers is het dus van groot belang dat er degelijke en inbraakwerende scharnieren voor de ramen worden gebruikt. Wanneer dit niet gebeurt, is een raam makkelijk uit het scharnier te tillen en kan het raam daardoor in zijn geheel losgehaald worden van het kozijn. Met het juiste type scharnieren geef je inbrekers geen kans en vergroot je de veiligheid.

  Raamscharnieren assortiment

  Inbraakwerende raamscharnieren zijn dus een must voor een veilig huis. Deze eigenschapen vind je terug in de Atlas V3 scharnieren van BUVA. Deze serie is voorzien van een SKG***-certificaat, wat wil zeggen dat de scharnieren van hoge inbraakwerende waarde zijn. De Atlas V3 scharnieren zorgen er, in combinatie met inbraakwerend sluitwerk, voor dat inbrekers geen schijn van kans maken wanneer ze via het raam jouw huis willen betreden. Hiermee bescherm eigendommen en creër jij een veilig gevoel voor een onbemand huis.  

  Benieuwd naar het volledige assortiment aan raamscharnieren van BUVA? Check dan snel online het aanbod aan hang- en sluitwerk!

   
  Laden
  Laden