Laden
Bezig met toevoegen...

RETOURNERENAls het artikel niet aan uw wensen voldoet heeft u het recht het artikel binnen 14 kalenderdagen na aflevering aan BUVA te retourneren en de overeenkomst te ontbinden. Maatwerk producten kunnen niet geretourneerd worden. Voor het artikel geldt dat deze in oorspronkelijke en onbeschadigde staat moet zijn. Kosten voor het retourzenden van producten zijn voor uw eigen rekening. Stuur het artikel binnen 14 dagen terug, vergezeld van de originele pakbon en het retourformulier. Vermeld alstublieft op de achterzijde van de pakbon de reden van retour en uw bankrekeningnummer en stuur het artikel naar:

BUVA Shop B.V.
Bremen 5
2993 LJ BARENDRECHT

BUVA is niet aansprakelijk voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen, modellen en teksten. Kosten voor het retourneren zijn volledig voor de consument.

Wanneer u een artikel heeft geretourneerd, ontvangt u niet automatisch een vervangend artikel. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen wordt deze beoordeeld. Wanneer wij het artikel onbeschadigd en in originele staat hebben ontvangen, wordt het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk teruggestort op uw bankrekening. Plaats vervolgens weer een bestelling als u een nieuw artikel wilt ontvangen.

Laden
Laden