• left alt Compleet assortiment
 • middle alt Voor ondernemers en particulieren
 • right alt Makkelijk online bestellen!

Nieuws

 • WereldMilieuDag 2018 4-6-2018
 • Hechte samenwerking voor het beste resultaat 18-12-2017

  Veertien luxe woningen in Venray, twaalf eengezinswoningen plus vijf seniorenwoningen in Boxmeer en een luxe woonboerderij in Heumen: Juriëns Machinale Houtbewerking BV uit Uden is specialist in de (machinale) houtbewerking van kozijnen, ramen en deuren, hefschuifpuien en dakkapellen in nieuwbouw- en renovatieprojecten. “In opdracht van aannemers en particulieren ontwikkelen, produceren en leveren we een keur aan houtproducten”, vertelt Productieleider en Werkvoorbereider Ralph Keijzers. “Inclusief de glasvezelversterkte kunststof onderdorpels, profielen, hang- en sluitwerk en draaikiepbeslag van BUVA, waarmee we een verregaande samenwerking hebben.”

 • Koop nu met 15% Sintkorting 11-11-2016

  De donkere dagen zijn weer aangebroken. Dit betekent dat inbrekers weer meer actief zijn en dat het aantal woninginbraken toeneemt. Maak het de inbrekers zo moeilijk mogelijk en zorg voor goed hang- en sluitwerk. Een uniek cadeau voor jezelf en voor een ander. Shop nu met 15% Sintkorting! Gebruik de code Sint2016 bij het afronden van je bestelling en ontvang 15% korting! Actie is geldig t/m 5 december 2016.

 • Waar wordt ingebroken? 8-11-2016
  Meer aandacht voor inbraakpreventie, dat is waar de stichting Nationale Inbraakpreventie Weken voor staat. Hoewel het aantal inbraken de laatste jaren sterk is gedaald, is elke inbraak er nog steeds een te veel.

  Een inbraak heeft vaak een enorme impact op de slachtoffers. Een onveilig gevoel in je eigen huis, slecht kunnen slapen, concentratieproblemen, boosheid en irritatie. De gevolgen van een inbraak zijn groot. De stichting wil mensen meer bewust maken van de maatregelen die zij zelf kunnen nemen op gebied van inbraakpreventie in en rond hun huis.

   
 • Meeste inbraken in december 1-11-2016
  Rommel de bommel wat een gestommel, daar op de zolder… Het klinkt als de eerste regel van een vrolijk sinterklaasliedje. Maar in werkelijkheid zou het in deze tijd van het jaar net zo goed over een inbreker kunnen gaan. De feestdagen die weer voor de deur staan, zoals 5 december, de kerstdagen en oudejaarsdag, blijken namelijk zeer populaire dagen om in te breken. 
 • Energiebesparingen eigen woning 3-10-2016
  Gaat u in uw huis of appartement maatregelen nemen voor energiebesparing? Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis aan. De subsidie stimuleert energiebesparing in bestaande woningen in de particuliere koopsector.

  U kunt subsidie van 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 aanvragen. De Staatscourant publiceerde de regeling 'Subsidie energiebesparing eigen huis' op 1 september 2016.

   
 • Tips bij de aanschaf van een fietshelm 9-9-2016

  Een helm helpt bij het voorkomen van hersenletsel door de kracht van de klap bij bijvoorbeeld een valpartij deels op te vangen. De helm zit als een extra laag om het hoofd heen en vertraagt daarmee de impact.
  De pasvorm van een helm is heel belangrijk, een goede helm kan met behulp van een verstelbare band aan de binnenkant helemaal op maat gemaakt worden.

   
 • Veiligheid voor je fiets bij BUVA Shop 6-9-2016
  Ook voor veiligheid op en rond de fiets kun je nu bij BUVA Shop terecht. In onze webshop is een greep fietsloten van ABUS terug te vinden. ABUS beschikt met zijn hoogwaardige beugel-, ketting- en kabelsloten over een groot spectrum aan fietssloten en biedt het juiste fietsslot voor iedere wens.

 • Veilig op vakantie 20-6-2016
  De zomer staat voor de deur. Een tijd van heerlijk een dagje luieren aan het strand, lekker eten en mooie steden bekijken. Maar ook de tijd waarin veel inbrekers toeslaan, omdat ze weten dat bewoners even van huis zijn of een raam open zien staan.


 • Blog Veilig (t)huis 20-6-2016

  Een blog over (woon)veiligheid. Niet alleen maar technische praat, maar vooral ook handige tips en tricks. Wat komt er allemaal bij kijken.

 • GESLAAGD KIWANIS KINDERFEEST 2016 14-6-2016
  Na maanden van voorbereiden, was het dan zover. Zaterdag 11 juni vond voor de 3e keer het Kiwanis Kinderfeest plaats. En wat was het weer gaaf!

  Ruim duizend mensen hebben de prachtige locatie van de Kleine Duiker in Barendrecht bezocht. Kinderen konden met een strippenkaart deelnemen aan alle activiteiten zoals hutten bouwen, kanovaren, brandweeroefening, pony rijden, suikerspin, schminken etc. etc.
  Tussendoor mooie optredens door de brassband en diverse dans- en zang-acts. Het weer werkte uiteindelijk ook mee. Dankzij sponsoren, vrijwilligers, medewerkers van de Kleine Duiker en de leden van Kiwanis Barendrecht was deze dag onvergetelijk.
  De opbrengst wordt binnenkort bekend gemaakt.

  http://www.kiwanis.nl/barendrecht/

 • De nationale inbraakpreventie weken 3-5-2016
  Elke inbraak is er een te veel

  Meer aandacht voor inbraakpreventie, dat is waar de stichting Nationale Inbraakpreventie Weken voor staat. Hoewel het aantal inbraken de laatste jaren sterk is gedaald, is elke inbraak er nog steeds een te veel.

  Een inbraak heeft vaak een enorme impact op de slachtoffers. Een onveilig gevoel in je eigen huis, slecht kunnen slapen, concentratieproblemen, boosheid en irritatie. De gevolgen van een inbraak zijn groot. De stichting wil mensen meer bewust maken van de maatregelen die zij zelf kunnen nemen op gebied van inbraakpreventie in en rond hun huis. Op deze website vindt u tips en adviezen om uw huis beter te beveiligen, leest u meer over veel gebruikte inbraakmethoden en ziet u binnen een paar minuten hoe veilig uw huis is via de InbraakPreventieCheck

  http://stichtingnipw.nl/

 • “De aanpak van woninginbraak vergt een lange adem” 19-1-2016
  Maatwerkoplossingen op wijkniveau. Daarin schuilt volgens Stadsmarinier Corine Duitman de kracht van de Rotterdamse aanpak van woninginbraken. “Elke buurt is anders en vraagt dus ook om een andere werkwijze. Als dat besef er niet is, loop je het risico dat je maatregelen het effect van een schot hagel hebben.” 
 • Huurhuizen doelwit inbrekers 6-11-2015
  Meer dan veertig procent van de achterdeuren is zo slecht beveiligd dat inbrekers met slechts enkele handelingen binnen één minuut binnen kunnen zijn. Vooral huurwoningen zijn geliefd bij inbrekers.

 • Whatsapp voorkomt woninginbraak 6-10-2015
  Inbrekers mijden massaal buurten waar bewoners elkaar via Whatsapp waarschuwen voor verdachte personen. In Tilburg, waar duizenden inwoners zijn aangesloten bij een whatsapp-buurtwacht, leidt het tot een halvering van het aantal inbraken. Dat blijkt uit onderzoek door de Universiteit van Tilburg. ,,Zo'n spectaculaire daling hadden we niet verwacht," zegt onderzoeker Martijn Akkermans.  
 • Dalende woninginbraakcijfers in Noord-Nederland 22-5-2015
 • Dader inbraak zelden gepakt 28-4-2015
  Het aantal inbraken is opnieuw gedaald, maar wie toch slachtoffer wordt moet er sterk rekening mee houden dat de dader nooit wordt gepakt. De politie lost slechts 1 op de 10 inbraken op. De meeste slachtoffers horen bovendien niet van de politie of de dader is gepakt of niet. Dat moet beter, vindt slachtofferhulp Nederland © AD.


 • Voorkom een woningoverval 20-4-2015
  Een woningoverval is een zeer gewelddadige vorm van criminaliteit. De kans op een woningoverval is echter uiterst klein.De meeste overvallers komen binnen door gewoonweg aan te bellen. Ook komen ze binnen door inbraak, insluiping of overrompeling van de bewoners. Soms doen de overvallers zich voor als een bezorger van bijvoorbeeld post of bloemen, of ze vragen of ze het toilet mogen gebruiken. Zo’n babbeltruc kan gewelddadig worden (hoeft niet) en zo uitlopen op een woningoverval. Bij overvallen wordt in de meeste gevallen gedreigd met geweld. Vaak leidt dat tot het gebruik van fysiek geweld. Een overval verloopt vaak chaotisch. Slachtoffers die de dader aanvallen, lopen een groot risico om gewond te raken.

Laden
Laden