• left alt Compleet assortiment
 • middle alt Voor de zakelijke markt
 • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

Meerpuntssluitingen

Een deur beveiligen door middel van een slot, dat klinkt als vanzelfsprekend. Maar het feit dat een deur voorzien is van een slot geeft nog geen garantie voor een inbraakveilige deur. Inbrekers weten namelijk hoe zij om moeten gaan met diverse sloten, waardoor onze veiligheid en die van onze spullen geen garantie is. Dit is een ander verhaal wanneer deuren zijn voorzien van een meerpuntssluiting; met dit type slot slaan inbrekers namelijk liever een huis over.

Wil je snel het juiste artikel vinden? Download dan de BUVA meerpuntsluiting selectietool.
 

141 product(en) gevonden
Bekijk:
141 product(en) gevonden

  Wat is een meerpuntssluiting?

  Een meerpuntssluiting is een slot dat, zoals de naam al zegt, voorzien is van meerdere sluitingen. Dit betekent dat het slot meer dan één sluiting bevat, die allemaal te openen zijn met eenzelfde sleutel. Hier is slechts één handeling voor nodig. Zo hoeft een deur niet voorzien te worden van extra sloten zoals pensloten en kan de deur makkelijk en worden snel geopend en gesloten.

   

  Waarom een meerpuntssluiting?

  Een meerpuntssluiting bestaat dus uit meerdere sluitpunten die met elkaar in verbinding staan. Hierdoor kan het slot moeilijk geforceerd worden door een koevoet en het intrappen van de deur wordt met een meerpuntssluiting ook haast onmogelijk. Hierdoor is een meerpuntssluiting voor de deur de veiligste optie, zonder dat de deur extra beveiligd hoeft te worden met meerdere losse sloten.

   
  Laden
  Laden