• left alt Compleet assortiment
  • middle alt Voor de zakelijke markt
  • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

IsoStone onderdorpel

Art nr. Isostone_onderdorpel
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Het is niet mogelijk om de IsoStone onderdorpel te bestellen via de BUVA Shop. Wel download u hier de bestelformulieren voor deze dorpel. IsoStone onderdorpel voor kunststof Speciaal voor de kunststofmarkt heeft BUVA negen sterke, isolerende onderdorpels van lichtgewicht glasvezelversterkt
Prijs
€ 0,00
prijs per Stuk
incl. BTW
Stuk
Omschrijving
Het is niet mogelijk om de IsoStone onderdorpel te bestellen via de BUVA Shop. Wel download u hier de bestelformulieren voor deze dorpel.

IsoStone onderdorpel voor kunststof

Speciaal voor de kunststofmarkt heeft BUVA negen sterke, isolerende onderdorpels van lichtgewicht glasvezelversterkt composiet ontwikkeld. Hierdoor is er een perfect passende dorpel voor alle profielcombinaties. Een perfect passende onderdorpelKozijnen zijn in Nederland een blikvanger bij ieder pand. Of het nu gaat om een traditionele jaren ’30 uitstraling of moderne architectuur. De kunststof kozijnindustrie is in staat om dit beeld perfect uit te voeren met de moderne en esthetische profielseries die speciaal voor Nederland zijn ontwikkeld. Als partner van systeemhuizen en raamfabrikanten werken wij continu aan hoogwaardige dorpeloplossingen onder kunststof kozijnen. Daarom hebben wij de serie IsoStone® dorpels voor kunststof gevelelementen uitgebreid met een groot aantal nieuwe modellen. Hiermee heeft BUVA voor alle profielcombinaties een perfect passende onderdorpel!

IsoStone onderdorpel voor hout

De BUVA IsoStone® serie onderdorpels voor houten kozijnen is samengesteld uit glasvezelversterkt kunststof (GVK).
Het profiel bestaat voor een groot deel uit glas en heeft een gestructureerd oppervlak door een zwarte UV-bestendige coating.

Zeer gunstige isolatiewaarde

De standaard BUVA IsoStone onderdorpels hebben in basis al een gunstige isolatiewaarde. Omdat de glasvezelversterkte onderdorpel holle kamers heeft, functioneert de aanwezige lucht als een perfecte isolator. In de met PUR geïsoleerde uitvoering is de Ufr-waarde van de BUVA-IsoStone onderdorpel beter dan die van HR++ glas! Afhankelijk van de uitvoering varieert de Ufr-waarde tussen 0,89 en 1,85 W/(m².K). Met deze waarden is de onderdorpel toepasbaar in Passief kozijnen en andere energiezuinige kozijnconcepten.

Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden