• left alt Compleet assortiment
 • middle alt Voor de zakelijke markt
 • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

Raamsluitingen

Ramen zorgen ervoor dat jij jouw huis voldoende kunt ventileren. Erg handig, maar helaas zijn ramen niet alleen van praktische aard. Ook inbrekers weten hun weg vaak via het raam naar binnen te vinden. Degelijk raamsluitwerk is daarom ook ontzettend belangrijk wanneer  waardevolle spullen in huis beschermt moeten worden tegen dieven. Gecombineerd met gecertificeerd hangwerk maken inbrekers geen kans meer om via het raam binnen te dringen!

 

51 product(en) gevonden
Bekijk:
51 product(en) gevonden
   

  Het belang van goede raamsluitingen  

  Het beveiligen van ramen wordt vaak onderschat. Zo denkt men vaak dat een simpel cilinderslot ongewenste indringers afdoende buiten kan houden. Helaas is dit niet het geval. Zeker in het geval van een simpel cilinderslot zonder kerntrekbeveiliging heeft een inbreker het raam binnen een mum van tijd opengebroken en hebben ze vrij spel omeen ieders spullen te grazen te nemen. Dit voorkom je door te kiezen voor raamsluitingen met extra beveiligende kwaliteiten. Deze zijn over het algemeen te herkennen aan de diverse certificaten waar een slot aan voldoet, waaronder het SKG certificaat. Hieraan kun je afleiden in welke mate een slot beveiligt tegen ongewenste indringers. Wanneer ramen zijn voorzien van degelijk sluitwerk, geeft dit direct een veiliger gevoel. Of je nu wilt genieten van een welverdiende nachtrust of het huis onbeheerd achterlaat; jij weet op deze manier zeker dat inbrekers zich niet zullen wagen aan het openbreken van jouw goed beveiligde ramen!

   

  Assortiment raamsluitingen

  Bij BUVA vind je raamsluitingen voor diverse soorten ramen. Denk hierbij aan aan draairamen, stolpramen, valramen en uitzetramen. De keuze voor raamsluiting hangt af van het type raam en de mate van behoefte aan veiligheid. Zo kun er voor extra veiligheid gekozen worden voor een meerpuntssluiting, waarmee je in één handomdraai meerdere sloten tegelijkertijd activeert. Hierdoor kost het geen extra moeite om het raam te beveiligen, terwijl je wel geniet van een extra inbraakveilig raam. Het is ook mogelijk om een cilinderslot op het raam te plaatsen. De BUVA cilindersloten voor ramen zijn voorzien van kerntrekbeveiliging, zodat de inbreker niet binnen de kortste keren met het cilinderslot in zijn of haar handen staat.

  Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent raambeveiliging? Ontdek dan nu het volledige assortiment aan raamsluitingen van BUVA online en geniet binnenkort van inbraakveilige ramen!

   
  Laden
  Laden