• left alt Compleet assortiment
 • middle alt Voor de zakelijke markt
 • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

Raambedieningen

Uitzetramen zijn in haast iedere woning terug te vinden. Ze zijn dan ook zeer praktisch, zeker in ruimtes die goed geventileerd dienen te worden zoals de badkamer. Het probleem bij uitzetramen is echter dat ze behoorlijk inbraakgevoelig kunnen zijn. Door de geringe bescherming van uitzetramen zijn ze een gewilde prooi voor inbrekers. Wie zijn of haar eigendommen goed wil beschermen, doet er dus goed aan om te kiezen voor degelijk veiligheidsbeslag voor uitzetramen. Met de raamuitzetters van BUVA houd je jouw huis inbraakveilig, waardoor je jouw huis altijd met een gerust hart achter kunt laten.

 
 

66 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
66 product(en) gevonden

  Raamuitzetters assortiment

  Bij BUVA vind je diverse raamuitzetters en uitzetramen waarmee je een huis optimaal beschermt tegen inbraak. De meest veilige optie is een uitzetraam met meerpuntssluiting; hierbij wordt het raam op meerdere plaatsen beveiligd, zonder dat je meerdere sloten dicht dient te draaien. De sloten staan namelijk allemaal met elkaar in verbinding, zodat het raam al met één enkele beweging extra goed beveiligd is.

  Naast het uitzetraam met meerpuntssluiting bevinden zich in het BUVA assortiment raamuitzetters die traploos regelbaar zijn. Hierdoor mogen ramen die voorzien zijn van deze uitzetter ook dienen als ventilatievoorziening. Alle raamuitzetters uit het BUVA assortiment zijn uitvoerig getest op veiligheid en zijn voorzien van een SKG certificaat. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de raamuitzetter door professionals is getest op veiligheid, zodat inbrekers geen kans maken om binnen te breken via jouw uitzetraam!

  Het belang van veilige raamuitzetters

  Uitzetramen zijn zeer praktisch, zeker in ruimtes waarbij voldoende ventilatie van belang is. Maar een uitzetraam is niet enkel handig voor jou; ook inbrekers zijn groot voorstander van dit type raam. Het beveiligen van uitzetramen wordt namelijk vaak vergeten, waardoor ze een makkelijke prooi vormen voor tal van dieven. Wanneer eigendommen optimaal beschermd moeten worden is het dus van groot belang om ook dit type raam te voorzien van de juiste beveiliging. Bekijk het volledige BUVA assortiment en ontdek hoe jij dit makkelijk voor elkaar kunt krijgen!

   
  Laden
  Laden