• left alt Compleet assortiment
 • middle alt Voor de zakelijke markt
 • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

Opleggrendels

Ramen zijn een van de meest inbraakgevoelige elementen van een huis. Inbrekers weten dan ook regelmatig hun weg via het raam naar binnen te vinden. Uiteraard wil jij niet dat jou dit overkomt. Hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit voorkomt dat ongewenste indringers jouw huis binnentreden en jou beroven van jouw waardevolle spullen. Wanneer je jouw ramen extra goed wilt beveiligen, dan kun je ervoor kiezen om dit te doen in de vorm van opleggrendels voor ramen. Zo houd je dieven ver uit de buurt van jouw inboedel! 

 10 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
10 product(en) gevonden
   

  Extra beveiligd met opleggrendels

  Met een opleggrendel zorg jij ervoor dat jouw ramen extra zijn beveiligd. Opleggrendels zijn namelijk lastig open te breken voor inbrekers, aangezien zij aan de binnenkant van het raam worden gemonteerd. Op deze manier ligt dit buiten het bereik van de indringer en kan deze niet worden geforceerd. Hierdoor staat het plaatsen van een opleggrendel gelijk aan een enorme boost voor de inbraakveiligheid van jouw huis.

  Opleggrendels monteren

  Het monteren van een opleggrendel is een makkelijke klus die je zelf uit kunt voeren, al is het natuurlijk wel van belang dat je hierin wel precies te werk gaat. Aangezien de grendel op het raam en op het raamkozijn zelf gemonteerd dient te worden, is het niet nodig om grote gaten uit te boren zoals dit wordt gedaan voor bijvoorbeeld het laten steken van een cilinderslot. Je kunt gewoon de bijgeleverde instructies volgen die bij de opleggrendel geleverd wordt voor een zo veilig mogelijk eindresultaat.

  Assortiment opleggrendels  

  Opleggrendels zijn in diverse modellen beschikbaar. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze matchen met het raamkozijn. Ben je benieuwd naar het volledige assortiment aan opleggrendels? Bekijk dan alle opleggrendels van BUVA in de webshop en ontdek op deze manier welk oplegslot het beste aansluit op jouw behoeften. Zo zijn jouw ramen binnen enkele muisklikken voorzien van de beste extra beveiliging!

  Laden
  Laden