• left alt Compleet assortiment
 • middle alt Voor de zakelijke markt
 • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

Meerpuntssluitingen

Het openbreken van een raam behoort tot een van de meest voorkomende manieren om binnen te breken in een huis. Wanneer je waarde hecht aan de veiligheid van jezelf en jouw spullen is het van belang om ramen goed te beschermen tegen inbraak. Dit kan door middel van gecertificeerd hang- en sluitwerk voor ramen, in het bijzonder met een meerpuntssluiting. Hiermee beveilig je een raam – zoals de naam al doet vermoeden – op meerdere punten. Dit maakt het voor dieven haast onmogelijk om het raam open te breken. Dat is mooi voor de bewoner, want zo blijven ze ver uit de buurt van waardevolle spullen!

 


88 product(en) gevonden
Bekijk:
88 product(en) gevonden

  Waarom een meerpuntssluiting?

  Een meerpuntssluiting beveiligt een raam op meerdere punten. Dit zonder dat je hier extra sleutels voor nodig hebt of meerdere handelingen uit dient te voeren. Bij een meerpuntssluiting draai je namelijk met slechts één handomdraai alle sloten open of dicht. Dit komt omdat de sloten met elkaar in verbinding staan, waardoor het beveiligen van een raam geen extra moeite kost. Voor de bewoner maakt het dus geen verschil, maar voor de inbreker is dat een heel ander verhaal. Zij moeten namelijk meerdere sloten forceren, terwijl op het eerste gezicht niet duidelijk is voor hen waar deze punten zich bevinden. Dit kost extra tijd en daar zit een inbreker natuurlijk niet op te wachten. Het openbreken van een meerpuntssluiting voor ramen werkt dus niet alleen veiliger op het moment dat er ingebroken wordt; door de complexiteit zal de inbreker zich hier niet aan willen wagen. Om die reden werken meerpuntssluitingen ook preventief tegen inbraken.

   

  Meerpuntssluiting assortiment

  Meerpuntssluitingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten en voor verschillende ramen, waaronder draaikiepramen en stolpramen. Hierdoor is er altijd wel een meerpuntssluiting beschikbaar die naadloos aansluit op jouw behoeftes. Ontdek nu het volledige assortiment en beveilig jouw huis en kostbare spullen tegen ongewenste indringers!

  Laden
  Laden