• left alt Compleet assortiment
 • middle alt Voor de zakelijke markt
 • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kunststof deuren

De populariteit van kunststof deuren is inmiddels al een tijdje aan de gang en houdt niet op. Dat is ook niet voor niets, het grote aantal voordelen maakt van kunststof deuren een zeer aantrekkelijke keuze. Kunststof deuren zijn relatief goedkoop, vergen maar weinig onderhoud, zijn duurzaam en vaak ook nog eens inbraakwerend. Om optimaal gebruik te maken van dit type deuren kies je er natuurlijk voor om hang- en sluitwerk te installeren dat speciaal voor kunststof deuren is gemaakt.

 

15 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
15 product(en) gevonden
   

  Beslag voor kunststof deuren  

  Om de deuren goed te laten functioneren is goed veiligheidsbeslag van essentieel belang. Zo zorg je ervoor dat de deur niet tot nauwelijks geforceerd kan worden door ongewenste indringers. Veiligheidsbeslag heef namelijk de belangrijke functie dat dit het slot beschermt, zodat mens het slot niet open kan breken. Veiligheidsbeslag voor kunststof deuren is er in allerlei soorten en maten, maar het belangrijkste is wel dat zij moeten voldoen aan het SKG keurmerk. Dit keurmerk geeft de mate van inbraakveiligheid weer. Wanneer een type beslag één SKG ster heeft, betekent dit dat het standaard inbraakwerend is. Bij twee SKG sterren is het veiligheidsbeslag zwaar inbraakwerend, bij drie sterren wordt gesproken over extra zwaar inbraakwerend. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur kies je voor het veiligheidsbeslag waar jij je fijn bij voelt voor jouw kunststof deuren.  

  Sloten voor kunststof deuren  

  Ook kunststof deuren zijn vaak voorzien van een slot, zeker als het gaat om buitendeuren. Hierin gaat de voorkeur vaak uit naar een inlegslot, dat voorzien is van een cilinderslot. Dit is een relatief goedkoop slot die praktisch in gebruik en moeilijk te forceren is. Het slot is relatief makkelijk te installeren op kunststof deuren en biedt voldoende veiligheid om jouw huis met een gerust hart af te sluiten. Daarnaast kan ook gekozen worden voor een oplegslot, waarbij het slot niet in maar op de deur bevestigd is. Deze keuze is makkelijker de installeren, maar is een stuk minder subtiel en hierdoor op het punt van design het niet wint van insteeksloten. Waar je ook voor kiest, ga in ieder geval altijd voor een slot dat voorzien is van een SKG keurmerk. Zo weet je zeker dat je gaat voor een veilige optie!

  Laden
  Laden