• left alt Compleet assortiment
 • middle alt Voor de zakelijke markt
 • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

Insteek- en oplegsloten

Voor een veilig gevoel in huis is het belangrijk dat een huis voorzien is van degelijke sloten. Dit kan in de vorm van een insteekslot zijn, maar het huis kan daarnaast ook beveiligd worden door middel van een oplegslot. Welk type slot er wordt, hangt af van jouw persoonlijke behoeften. Eén ding is zeker: wat je ook zoekt, BUVA heeft het in huis!

 

130 product(en) gevonden
Bekijk:
130 product(en) gevonden
   

  Soorten sloten

  Sloten bestaan in verschillende soorten en maten. Ongeacht het type hebben ze natuurlijk allemaal hetzelfde doel, namelijk om een huis of deur af te sluiten. Dit kan zowel door middel van een insteekslot als een oplegslot. Het meest voorkomende slot bij deuren is het insteekslot; deze zit in de deur verwerkt en wordt vaak vergezeld door deurbeslag. Het insteekslot zit in de deur verwerkt, waardoor het geen extra ruimte inneemt. Een andere mogelijkheid is een oplegslot. Deze dit niet in een deur of raam verwerkt, maar kan hier los op worden bevestigd. Deze sloten worden vaak in combinatie met een insteekslot geplaatst, om zo de veiligheid te vergroten.

  Insteek- en oplegsloten bij BUVA

  Zijn sloten toe aan vervanging of moeten deuren of ramen extra beveiligd worden? Dan ben je bij BUVA aan het juiste adres. Met een ruim assortiment aan insteek- en oplegsloten vind u altijd wel een slot dat voldoet aande juiste wensen. Je kunt gemakkelijk en snel online bestellen bij BUVA, zodat je jouw nieuwe slot gewoon krijgt thuisbezorgd!
  Laden
  Laden