• left alt Compleet assortiment
 • middle alt Voor de zakelijke markt
 • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

Hang & Sluitwerk

Je veilig voelen in jouw eigen huis is van uiterst groot belang. De zekerheid dat je jouw huis af kunt sluiten en dat ongewenste indringers niet binnen kunnen komen, geeft een rustgevend gevoel. Hang- en sluitwerk speelt hierin een allesbepalende rol. Wanneer al het hang- en sluitwerk in jouw huis van goede kwaliteit is, bevorder je de inbraakveiligheid van jouw huis enorm!

 
1437 product(en) gevonden
Bekijk:

  Wat is hang- en sluitwerk?

  Hangwerk omvat alles wat aan het huis bevestigd kan worden om deuren en ramen aan op te hangen. Wanneer we het over sluitwerk hebben, praten we over elementen die ervoor zorgen dat ramen en deuren daadwerkelijk afgesloten kunnen worden. Bij hangwerk kun je denken aan scharnieren, bij sluitwerk aan sloten voor deuren en ramen. Hang- en sluitwerk zijn hierdoor beide essentieel voor de inbraakveiligheid van uw huis.

   

  Soorten hang- en sluitwerk

   Hang- en sluitwerk is verkrijgbaar voor zowel deuren als ramen. Het assortiment aan sluitwerk is zeer uitgebreid. Denk hierbij aan oplegsloten, veiligheidssloten of binnendeursloten. Een populaire optie, voor zowel deuren als ramen, is de meerpuntssluiting. Dit type sluitwerk biedt meerdere sluitpunten in één apparaat, waardoor jou in één systeem nog meer veiligheid wordt geboden.

  Belang van kwalitatief hang- en sluitwerk

  Het is belangrijk om jouw huis te voorzien van hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit. Hierdoor bescherm jij namelijk je huis een stuk beter tegen ongewenste indringers. Gedegen hang- en sluitwerk geeft inbrekers geen kans om via een van jouw deuren of ramen jouw woning te betreden.

   
  Laden
  Laden