• left alt Compleet assortiment
 • middle alt Voor de zakelijke markt
 • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

Binnendeurbeslag

Deurbeslag is onlosmakelijk verbonden met het openen en sluiten van deuren. In basis heeft deurbeslag een functioneel bestaansrecht, maar in de loop der jaren is deurbeslag ook op het gebied van design een rol gaan spelen. Zeker wanneer het gaat om binnendeuren kun je met het juiste deurbeslag een mooi geheel creëren met de deur of de rest van de inrichting. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat deurbeslag van goede kwaliteit is. Bij BUVA vind je al deze elementen terug in het deurbeslag voor binnendeuren uit ons assortiment.

 
 


227 product(en) gevonden
Bekijk:
227 product(en) gevonden

  Deurklinken

  Deurklinken bestaan in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen uit het standaard, tamelijk hoekige model, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een ronder en sierlijker model zoals de deurklinken van OCS-Line. Ook strak modern is een optie, waarbij de D’Sign Plus XL serie een aanrader is. Alle deurklinken uit het BUVA assortiment zijn van duurzame kwaliteit en te monteren op diverse binnendeuren. Door het ruime aanbod is er altijd wel een type deurklink dat past bij jouw behoeften en smaak!

   

  Verschillende soorten deurbeslag voor binnendeuren

  Het soort deurbeslag dat uiteindelijk de deuren siert dient te voldoen aan verschillende wensen en voorkeuren. Er zijn dan ook verschillende soorten deurbeslag verkrijgbaar, waardoor je alle ruimte hebt om deurbeslag te kiezen dat volledig aansluit op deze voorkeuren. Een belangrijke vraag bij de keuze voor deurbeslag voor de binnendeur is of er wel of geen slot dient te komen op de deuren. Voor een woonkamerdeur is dit vrij ongebruikelijk, maar voor het deurbeslag van de toilet- of badkamerdeur mag je dit wel verwachten. Deurbeslag dat op slot kan is bovendien ook op te delen in twee varianten, namelijk deurbeslag met een sleutelgat of met een draaislot. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, je vindt het deurbeslag met de beste kwaliteit terug in het BUVA assortiment!

   
  Laden
  Laden