• left alt Compleet assortiment
  • middle alt Voor ondernemers en particulieren
  • right alt Makkelijk online bestellen!
Laden
Bezig met toevoegen...

Axa Remote 2.0 raamuitzetter zilverkl. SKG**®

Art nr. 1571031
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Met behulp van deze compacte afstandsbediening kan een klep-, val- of uitzetraam geopend en gesloten worden. Ook is de AXA Remote™ uitstekend te combineren met een hor, raamdecoratie en vitrage.   Qua voeding is de AXA Remote™ geheel zelfvoorzienend. Er wordt gebruik gemaakt van 4 AA penlight
Prijs
€ 132,50
prijs per Stuk
incl. BTW
Stuk
Omschrijving

Met behulp van deze compacte afstandsbediening kan een klep-, val- of uitzetraam geopend en gesloten worden. Ook is de AXA Remote™ uitstekend te combineren met een hor, raamdecoratie en vitrage. 
Qua voeding is de AXA Remote™ geheel zelfvoorzienend. Er wordt gebruik gemaakt van 4 AA penlight batterijen, waarmee u het raam zo'n 500x kunt openen en sluiten. Ontsierende bedrading is dus niet nodig. Is bedrading geen probleem?! De AXA Remote™ kan ook dmv een optionele adapter via het 220V net gevoed worden. 


De AXA Remote™ is snel een eenvoudig te monteren en voldoet aan alle eisen die het Politie Keurmerk Veilig Wonen aan inbraakwerendheid stelt. 

voor (moeilijk bereikbare) naar buitendraaiende bovenlichten, klep- en uitzetramen raamuitzetter en -sluiter ineen met draadloze afstandsbediening (infrarood), bereik afhankelijk van de omgevingsfactoren tussen de 6 en 20 meter meerdere units bedienbaar met één afstandsbediening traploos instelbare ventilatie d.m.v. ketting maximale opening 130 mm trek-/sluitkracht 400 Newton, duwkracht 150 Newton voeding unit: 4 AA batterijen (optie: via adapter op 220V) voeding afstandsbediening: 2 AAA batterijen per set batterijen 500x open en dicht low-battery indicator (het raam eindigt altijd in gesloten toestand) witte of grijze kunststof kap aanbevolen schroeven 4,0 x 40 mm (bijgeleverd) goedgekeurd voor Politie Keurmerk Veilig Wonen en SKG** artikelnummer 2902-00-98 (wit) 2902-00-96 (grijs)

 

Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden